skip to Main Content
Paul Frijling Voorzitter
Penningmeester
Heleen Mees Secretaris
Theo Vlug Algemeen lid
Ingrid Koomen Algemeen lid
Bernadette Ledoux Algemeen lid

Email bestuur:  bestuur@spullenhulp.nl

Werkgelegenheid

Kringloop Spullenhulp is van oorsprong een sociaal bedrijf dat kansen wil creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat doen wij door middel van het scheppen van werkgelegenheid (kringloopbedrijvigheid), het aanbieden van stages, werkervaringsplaatsen, reactiveringsplaatsen, werk voor taakgestraften en dagbesteding.

In 2012 en 2013 hebben wij 2 nieuwe banen weten in te vullen met langdurig werklozen/afstand tot de arbeidsmarkt. In 2014 hebben wij 8 werkervaringskandidaten geplaatst, waarvan er één succesvol is uitgestroomd naar een nieuwe baan. Voor twee kandidaten hebben wij een nieuwe baan gecreëerd; zij zijn bij ons in dienst getreden. In de toekomst hopen wij nog twee kandidaten in dienst te kunnen nemen. Momenteel bieden wij aan 12 medewerkers een vast dienstverband. Er werken tussen de 35-40 vrijwilligers bij Kringloop Spullenhulp.

Verder bieden wij vrijwilligerswerk ten behoeve van het behouden van arbeidsritme, activering en behoud uitkering. Wij bieden ook arbeid aan voor dagbesteding en taakgestraften. Wij streven ernaar dit in 2015 verder uit te breiden.

Wij werken nauw samen met o.a. Afdeling Werk & Inkomen van de Gemeente Soest, Amerpoort, Reclassering Nederland en Stichting Balans.

Back To Top
X